loading
close
SON DAKİKALAR

AKPli Bostancı: Vekillerin pazara çıkartılmasına imkan vermeyecek bir hukuki çalışmayı MHP ile yürütmekteyiz

AKPli Bostancı: Vekillerin pazara çıkartılmasına imkan vermeyecek bir hukuki çalışmayı MHP ile yürütmekteyiz
Tarih: 22.05.2020 - 15:55
Kategori: Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası baskın seçime katılmaları için Gelecek ve DEVA partilerine milletvekili desteği verebileceklerini açıklamasının ardından milletvekili geçişlerinin önünü alacak yasal bir düzenleme ile ilgili AKP Grup Başkanı Naci Bostancı'dan geldi. ...

AKP Grup Başkanı Naci Bostancı, son dönemde siyasi partiler arasında yaşanan milletvekili transferi tartışmasına ilişkin olarak Twitter hesabından açıklama yaptı.

Naci Bostancı, "Halkın tayin ettiği milletvekillerinin temsil ettiği siyasi iradenin çeşitli oyunlarla; ahlaka, demokrasiye aykırı şekilde değiştirilmesine, pazara çıkartılmasına imkan vermeyecek bir hukuki çalışmayı MHP ile birlikte yürütmekteyiz. Tekemmül ettiğinde diğer partiler ve kamuoyu ile paylaşacağız. Siyasi rekabet, partilerin kurallar dahilinde; ancak ülkenin üst çıkarlarını asla gözden çıkartmaksızın mücadelesi elbette olacak. Fakat unutmayalım; herkes gücünü ve meşruiyetini halkın iradesine borçludur. Kimse kendisini bu iradeyi keyfince değiştirecek yetkide göremez"  dedi.

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları