loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li Bülent Turan açıkladı: Alaattin Çakıcı hakkında soruşturma başlatıldı

AKP'li Bülent Turan açıkladı: Alaattin Çakıcı hakkında soruşturma başlatıldı
Tarih: 19.11.2020 - 14:24
Kategori: Siyaset

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tehdit ve hakarette bulunan Alaattin Çakıcı ile ilgili savcılık soruşturması başlatıldığı bilgisini aldığını söyledi.

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 17 Kasım'da gerçekleştirdiği grup toplantısındaki konuşması sonrasında sosyal medya hesabından yayınladığı mektuplarla Kılıçdaroğlu'na ağır hakaretlerde ve tehditlerde bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulunurken Bahçeli, dün yaptığı açıklamayla Çakıcı'ya 'dava arkadaşım' diyerek sahip çıktı.

İktidar kanadından herhangi bir açıklama yapılmaması ve savcıların harekete geçmemesi üzerine CHP sert bir açıklama yayınladı. İktidarın 2 gündür süren sessizliğini AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan bozdu.

Erdoğan, Adalet Bakanı, İçişleri Bakanı ya da savcılıktan açıklama gelmedi ancak AKP'li Turan, Çakıcı hakkında soruşturma başlatıldığını kaydetti.

Turan, "Savcılık gerekli soruşturmayı başlattı. İlgililerden edindiğim bilgi budur" dedi. "Hakaret, tehdit, kötü söz kimden gelirse kime karşı yapılırsa bu yanlıştır doğru değildir" diyen Turan, "Hukuk çerçevesinde gereği yapılmalıdır. Hukuk AK Parti'nin değişmez ilkesidir, ilkesel duruşumuz budur. Kişilere bağlı hakaret tehdit olmaması gerekir" ifadelerini kullandı.

Kaynak : NTV-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları