loading
close
SON DAKİKALAR

AKPli Meclis üyesinden kadın cinayetiyle ilgili skandal paylaşım

AKPli Meclis üyesinden kadın cinayetiyle ilgili skandal paylaşım
Tarih: 26.05.2020 - 08:44
Kategori: Gündem

AKP İBB ve Esenyurt Belediye Meclisi Üyesi Hamdullah Arvas, milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından bıçaklanarak öldürülen Zeynep Şenpınar'la ilgili skandal bir paylaşımda bulundu.

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ve Esenyurt Belediye Meclisi Üyesi Hamdullah Arvas, sevgilisi milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından bıçaklanarak öldürülen Zeynep Şenpınar'la ilgili sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu.

Arvas, Şenpınar'ın öldürülmesinin "yaşam tarzı" olduğunu vurgulayarak "Dikkat edin son yıllarda soysal medyada özellikle Zeynep Şentürk benzeri kadın ölümleri gündeme getiriliyor. Hikaye aynı; özgürlük düşkünü bir kadın ve gayrimeşru yaşantısı içinde geçen bir ölüm hikayesi. Sizce bu tesadüf mü, yoksa maksatlı yapılan bir algı yönetimi mi? Edep yahu" ifadelerini kullandı.

Arvas, paylaşımlarını şöyle sürdürdü:
"Paylaşımımdaki vermek istediğim mesaj; Son dönemlerde yaşanan ozellikle genç kadın ölümleri genelde gayrimeşru ilişkilerle kurulan hayatlarda olduğu ve bu ilişki türünün yanlış olduğudur. Aynı zamanda demogojik sahte mesajlara ve ölünün üzerinden siyaset yaparak bu yaşantı türünü normalleştrimeye çalışan sözüm ona kendine çağdaş diyen ahlak yoksunu zavallılaradir tepkim."

Hamdullah Arvas'ın paylaşımı tepki çekti.
Arvas'ın kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddetin önlenmesi için imzalanan İstanbul Sözleşmesi'yle ilgili "Evet, konu meşhur İstanbul Sözleşmesi. Kadına özgürlük adı altında bizi biz yapan bütün değerlerimize savaş açan, muhafazakar ve gelenekçi aile yapımızın bozulmasına neden olan, toplumun maneviyatına zarar veren bu sözleşmenin ve ilgili uygulamalarının çok geç olmadan iptali gerekir" ifadelerini kullandığı görüldü.

 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları