loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li Metin Külünk'ten yöneticilere; Siz Sayın Erdoğan’ın lider ve halk bağlamında kurduğu disipline maalesef ayak uyduramadınız. Çekiliniz artık milletin yolundan!

AKP'li Metin Külünk'ten yöneticilere; Siz Sayın Erdoğan’ın lider ve halk bağlamında kurduğu disipline maalesef ayak uyduramadınız. Çekiliniz artık milletin yolundan!
Tarih: 04.04.2024 - 15:07
Kategori: Siyaset

AKP Eski Milletvekili ve İBB Aday Adayı Metin Külünk sosyal medya hesabından parti yönetimine eleştiri ve uyarılarına devam ediyor.

AKP Eski Milletvekili ve İBB Aday Adayı Metin Külünk sosyal medya paylaşımında;

"Çekiliniz artık milletin yolundan!

Seçimler olur, partiler yarışır; kazanılır veya kaybedilir.
Seçim sonuçları, milletin sandık üzerinden öğrencisi olan siyasetçilerine verdiği dersin ta kendisidir.

Ve seçim bittiği gün, aslında yeni seçim başlar. Seçimi kaybetseniz de, kazansanız da sokağa çıkar, millete teşekkür edersiniz.

Şimdi açık çağrımızdır; Türkiye'nin dört bir yanında seçimi kaybeden milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve adayları, bugün, seçim sonrası dördüncü gün. Neden sahaya inmiyor, milletimize gidip teşekkür ederek doğrudan milletimizden nerede hata yaptığınızı öğrenmiyorsunuz?

Milletin ve devletin kasasından harcanan paralarla, ultra lüks arabalarla belediyeye giderken iyiydi, şimdi neden sokakta yoksunuz?

Sayın büyükşehir belediye başkan adayları, sayın ilçe belediye başkan adayları, İstanbul ve diğer şehirlerimizde sahaya inip vatandaşlarımıza giderek sizlere destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediniz, destek vermeyen vatandaşlarımızın neden vermediğini öğrenme vaktidir vakit!

Ak Parti İstanbul İl Başkanı ve kaybeden illerin il başkanları, bugünden tezi yok, adaylarınızla sahaya çıkınız, milletimize teşekkür ediniz, sandık başkanlarımıza, mahalle yönetimlerimize, gençlik kollarımıza, kadın kolalrımıza teşekkür ediniz, "Biz buradayız, mücadelemiz yeni başladı" deyiniz.

Siz Sayın Erdoğan’ın lider ve halk bağlamında kurduğu disipline maalesef ayak uyduramadınız.

Çekiliniz artık milletin yolundan!" dedi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları