loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'nin gençlik kolları mahalle başkanı, bir kavanoz merminin fotoğrafını paylaşarak Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu ve Özel'i ölümle tehdit etti

AKP'nin gençlik kolları mahalle başkanı, bir kavanoz merminin fotoğrafını paylaşarak Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu ve Özel'i ölümle tehdit etti
Tarih: 03.05.2020 - 16:45
Kategori: Gündem

AKP'li Mehmet Emin Göç isimli şahıs, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve CHP'li yöneticileri ölümle tehdit etti.

Twitter hesabında kendisini Kadıköy 19 Mayıs Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı olarak tanıtan Mehmet Emin Göç isimli şahıs CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Özgür Özel'i öldürmekle tehdit etti.

Bir kavanoz merminin fotoğrafını Twitter hesabından paylaşan AKP'li Mehmet Emin Göç, 3 ismi de etiketleyerek, "Ben has Karadenizliyim. Bir dolu var. G.tünüzde patlamasını istemiyorsanız adam olun. Reise bir şey olur yada darbe olursa hiç kuşkunuz olmasın önce sizi öldürürüm" dedi.

Gelen tepkiler üzerine bir paylaşımda daha bulunan AKP'li Göç, tehditlerini sürdürdü. Göç, "Laflarım zoruna gidenin borusuna gitsin. Siz darbe yaparız darbe yapcaz derken bişey yok ben mermileri paylaşınca zorunuza gitti #İstanbul #kadiköy #Ankara  kimse benim kim olduğumu bilmiyor ama darbe olursa gösteririz adam olun" ifadelerini kullandı.

CHP dava açıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, AKP'li Mehmet Emin Göç hakkındayargıya başvuracaklarını duyurdu. Çelik, "Mehmet Emin Göç isimli meczup hakkında derhal işlem yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları