loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'ye ilk katılım gerçekleşti

AKP'ye ilk katılım gerçekleşti
Tarih: 05.09.2012 - 15:42
Kategori: Siyaset

Başbakan Erdoğan, genişletilmiş grup toplantısında yeni AKP’yi ve Süleyman Soylu’nun katılımını açıkladı...

İşte Başbakan'ın açıklamaları:

30 Eylül’de yapacağımız kongre süreci için istişaremizi yapacağız. Değerli siyaset adamı Süleyman Soylu’nun partimize katılış törenini gerçekleştireceğiz. Soylu’ya partimize hoşgeldin diyorum. Büyük kongremize ilişkin, kongre süreci içerisinde bazı katılım programları gerçekleşecek.

Hafta sonu il başkanları toplantısında bu şekilde devam edeceğiz bu süreci zengeştireceğiz. 30 Eylül’de Cumhuriyetimizin 100. yılına ilişkin 2023’ün AKP’nin temellerini atmış olacağız.

AKP'nin ideallerini tazeleyeceğiz. 3 dönem konusunda da verdiğimiz sözü tutacağız. 3 dönem kuralının işletilmesini bir kaos gibi algılayanlar bir şey öğrenecek. Siyasi parti fanilerle değil ilkelerle ayaktadır. Siyasi partini bir çok yan kuruluşları var, vakıflar, araştırma kuruluşları gibi tüm bunlarda görev alarak bu desteği verirseniz.

Koltuklara güç verenler buralarda kalmalı. AKP benim değil bizim hakimiyet olduğu bir partidir. Bir fani tayyipiz geldik gidiyoruz. Ama ilkeler farklı. Bu millet bu hareketi sürdürür gider. Bu hedefleri hep birlikte yürüteceğiz.

Önümüzde daha 3 yıl var. Yoğun şekilde çalışıyoruz. İvme kaybetmeden 2023 hedeflerine doğru koşmaya devam edeceğiz. Biz ölümle neticelenen bir maratonun koşucusuyuz.

Başbakan konuşmasının ardından Süleyman Soylu’yu konuşma yapması için kürsüye davet etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının ardından Süleyman Soylu’ya parti rozetini taktı.



ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları