loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Söz gazetesi 8 Mart'ta bu manşetle çıktı: 'Bugün dünya erkekliği yok etme günü'

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Söz gazetesi 8 Mart'ta bu manşetle çıktı: 'Bugün dünya erkekliği yok etme günü'
Tarih: 08.03.2018 - 12:56
Kategori: Medya

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Söz gazetesinin bugünkü manşeti, görenlerin tepkilerine neden oldu. “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” için “Bugün ‘dünya erkekliği yok etme günü’” manşetini atan gazete, kadınları hedef alan ifadeler kullandı.

Yeni Söz haber metninde, “Bazı şiddet hadiseleri üzerinden bütün erkekler kurtulunması gereken birer ‘canavar’ olarak gösteriliyor” ifadelerini kullandı. Gazetedeki skandal ifadeler bununla sınırlı değil. “Erkeklerin üzerine basarak kadınların yükselişi dönemi yaşanıyor. Her ne kadar bu sözde ‘eşitlik’ gibi kulağa hoş gelen bir kelime ile sevimli gösterilmeye çalışılsa da aslında işin gerçeği kadınlar, erkeklere efendi olmaya çalışıyor” şeklinde ifadelere yer veren gazete, “Erkekler modern dünyanın aşağılanan, horlanan köleleri haline geldiler. Kadınlar ise tapınılacak varlıklar” diye yazdı.

Gerici Yeni Söz gazetesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü erkeklere saldırı üzerinden okuyarak cehaletini ortaya koydu. 

 

ÜYE YORUMLARI

ismail bilgin

yenisöz gazetesinin 8 marttaki kapağındaki konular tam yerinde olmuş kötü niyetli bayanların basit bi iftirayla suçsuz bi erkeğe kanunen neler yapabileceğinin göstergesidir.asıl cehalet bunların göz ardı edilmesidir
yeniçağ gazetesini birkez daha bu özel günde erkeklerin düşürüldüğü durumları cesurca gözler önüne serdiği için tebrik ederim

11.03.2018, 18:45
Yorum Yap

Facebook Yorumları