loading
close
SON DAKİKALAR

Albayrak: Bütün olayların sebebi saha yönetimi

Albayrak: Bütün olayların sebebi saha yönetimi
Tarih: 03.11.2018 - 09:12
Kategori: Spor

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, derbide yaşanan olaylarının sebebinin saha yönetimi olduğunu ifade etti.

Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, 2-2 sona eren Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Albayrak’ın açıklamaları şöyle:

“Bir genç kardeşimiz hayatını kaybetmiştir. Onun için çok üzgün olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Fenerbahçe camiasına, ailesine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Çok iyi giden bir maç, güzel giden bir maç, dostça giden bir maç ama maalesef geçen hafta da söyledim artık sabrımız taşmaya başladı. Saha yönetimi ile yan hakemin gözünün önünde göz göre göre rakip takımın ayağından taca çıkan topu maalesef hakem rakibimize vermiştir ve bunun neticesinde de gol olmuştur. Allah’ın bir adaleti vardır. Biz yolumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz. Biz Allah’ın izniyle şampiyon olacağız. Yeter diyoruz. Yazık insanlara da yazık. Ne alıp veremedikleri var? Biz de başka başkanlar gibi bağırıp, çağıralım mı? İnsan gibi geliyoruz konuşuyoruz. Bu olayların bütün sebebiyeti saha yönetimi. Yazıktır, günahtır. Biz kimseden ayrıcalık istemiyoruz. Galatasaray’ın hakkını istiyoruz. Bütün takımlara eşit davransınlar. Yeter artık. Yan hakemin gözünün önünde top taca çıkıyor. Maalesef topu rakibe veriyorlar ve dönüyor gol oluyor. Yakında Federasyon’da seçim olacak. Kime ne söyleyeceksin? Bizim hakkımızın kimsenin yemesine izin vermiyoruz. İşimizi gücümüzü bırakıyoruz, sabahlara kadar bu işin peşinde koşuyoruz. İnsanlar görüyorsunuz ne halde, tribünler sahaya inecek. Bu oyunu bu hale getirmenin ne gereği var. Gördüğünüzü çalın, gördüğünüzü verin. Ben de kalp krizinden gidebilirdim burada. Bizim tüm hakemlere saygımız sonsuz. Herkes elini vicdanına koysun. Ben hakemlerle ilgili fazla bir şey söylemek istemiyorum. Yönetimin, taraftarın, teknik ekibin sabrı taştı. Allah aşkına yeter. Bu mübarek günde ne gereği var. Son derece üzgünüm. Fenerbahçeli futbolcuların hepsini teker teker içeri soktum. Aman bir şey olmasın diye. Onlar bizim misafirimiz. Onlar da bizim için aynı şeyi yaparlar. Belhanda’nın boynu kıpkırmızı. Bunların olmaması lazım. Kavga benim tarzıma uymayan bir şey. Ben başka yollardan gidiyorum. Önlenemez hale geldi.

Maç sonu kırmızı kartlar için hakemin o kararına saygı duymak lazım. VAR’a bakmıştır, görmüştür. VAR denilen şeye biz de bak dedik top taca bizden çıkmadı dedik ama bizim için kimse bakmıyor. Muslera topu uzaklaştırmıştı. Bence penaltı pozisyonu tartışılır.

Bakın ben kavgadan yana değilim. Güvenlik görevlileriyle beraber ayırmaya çalıştım. Kulübeleri çıldırtan olaylar nedir? Ona da bakmak lazım. Fatih hocamız taca bakın bizden çıkmış diyor ona da bakılmıyor. İnşallah en iyi şekilde atlatmaya çalışacağız.”

Galatasaray 2-2 Fenerbahçe

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları