loading
close
SON DAKİKALAR

'Alevilere ölüm'

'Alevilere ölüm'
Tarih: 15.07.2013 - 13:27
Kategori: Gündem

Ankara'nın Mamak semtinde Aygar Apartmanı'nın içerisindeki duvara ''Alevilere ölüm'' yazıldı...

Mamak’ın Şahintepe Mahallesi 675. Sokak’ta bulunan Aygar Apartmanı sakinleri dün sabah binanın içerisindeki duvara yeşil bir tebeşirle yazılmış “Alevilere ölüm” ifadesini fark etti. Apartman sakinleri durumu hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yazıyı inceleyerek apartmana giriş çıkışları yasakladı.

Olay yeri inceleme ekiplerine haber veren asayiş ekipleri binanın güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olay yeri inceleme ekipleri de duvara yazılan yazıdan örnekler aldı. Binanın sakinleri ise daha önce başlarına böyle bir olayın gelmediğini söyledi. Benzer olayların da çevrelerinde hiç olmadığını belirten apartman sakinleri, korktuklarını dile getirdi. Apartmanda oturanlardan Çetin Tarikci, yazının sabah 11.00 sularında görüldüğünü belirtti.

Tarikci, “Yazıyı, 4 numaradaki bayan görmüş. Polisler kamera kayıtlarını inceliyor. Biz birbirimizi tanırız. Kimse kimseye bu gözle bakmaz. Neden böyle oldu bilmiyoruz. Bu yazıyla bağlantı kurabileceğimiz herhangi bir şey de yaşamadık” ifadelerini kullandı. Polis, olaya ilişkin bir açıklama yapmazken, olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını bitirmesinin ardından apartmandan ayrıldı. Güvenlik için apartmanın bulunduğu sokakta bir ekip arabası bekletildi.

Cumhuriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları