loading
close
SON DAKİKALAR

Ali Babacan'dan Erdoğan'a; siz de ben de o makamlara gökten inmedik!

Ali Babacan'dan Erdoğan'a; siz de ben de o makamlara gökten inmedik!
Tarih: 27.07.2022 - 01:38
Kategori: Siyaset

Erdoğan'dan Babacan ve Davutoğlu'na; Onlar o makamlara kendi layık oldukları için gelmediler, o makamlara getirildiler. Eğer onlara bakanlık, başbakanlık verildiyse hepsini de onlara bir irade o makamları verdi ama onlar bunun kadri kıymetini ne yazık ki bilemedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çıktığı TRT ortak yayınında eski başbakan ve bakanları hakkında açıklamalar yapmıştı.

Erdoğan 6'lı masa ile ilgili sorulan bir soruya;

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete ilişkin, "Bir tarafta Saadet Partisi var, hani Millî Görüş'e bir şekilde sahip çıkıyor. Bir tarafta bir dönem sizinle yol yürüyen ve önemli makamlara gelmiş isimler var. Ayrı partiler kurdular. Şöyle geriye dönüp bakınca onlar için ya da bu süreç için bir tanımınız ya da bir değerlendirmeniz oluyor mu?" şeklindeki soruya şu cevabı verdi:

"Yani o tür bir değerlendirmeye girmeyi zait addederim çünkü onu onların düşünmesi lazım. Onların nasıl bir ihanetin içinde olduklarını kendilerinin düşünmeleri lazım. Onlar o makamlara kendi layık oldukları için gelmediler, o makamlara getirildiler. Eğer onlara bakanlık, başbakanlık verildiyse hepsini de onlara bir irade o makamları verdi ama onlar bunun kadri kıymetini ne yazık ki bilemedi. Öbür tarafta diğeri hakeza o da aynı. Şu anda masanın etrafında dönüp dolaşıp bir şeyler yapmaya gayret ediyorlar. Dolayısıyla biz milletimizin ferasetine inanıyoruz. Benim milletim feraset sahibidir, kimin ne olduğunu net görür." dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan Erdoğan'a cevap geldi;

"Sayın Erdoğan siz de ben de o makamlara gökten inmedik. Milletin iradesi ve partinin ortak aklı bizi göreve getirdi.

13 sene layıkıyla Dışişleri ve Ekonomi bakanlıkları yaptım.

Madem keramet sizde 2018’den beri kaç bakan değişti, buldunuz mu çare?

Halep oradaysa arşın burada."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları