loading
close
SON DAKİKALAR

Ali Koç: Trabzonspor sırtını devlete dayamış

Ali Koç: Trabzonspor sırtını devlete dayamış
Tarih: 12.01.2020 - 17:08
Kategori: Spor

Fenerbahçe Spor kulübü Başkanı Ali Koç, "Trabzonspor sırtını devlete dayamış" dedi. "Ahmet Ağaoğlu’na soruyorum" diyen Koç, "Kaç devlet kurumu stadınızda loca aldı, ne kadara aldı, ne paralar verdi?" ifadelerini kullandı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Antalya'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Koç, "TFF bilgi sızdırıyor. Fenerbahçe'nin rakamları veriliyor, limitin bu kadar üzerinde deniyor" dedi.

Ali Koç'un açıklamaları şöyle:

"Bu kişiler bizi arıyor, bizden haber yapmamızı istiyorlar deniyor. Bir mekanizma, Fenerbahçe’nin transferde hareket edemez duruma gelmesini istiyor. Artık 3 Temmuz ruhunu tekrar diriltmenin zamanı geldi. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün haklarının yendiği, saldırı altında olduğu aleni olduğu bu dönemde iş başa düşüyor. O gün elimizden şampiyonluğumuzu almaya çalışan bir grup vardı, bugün başka bir grup şampiyonluğumuzu engellemek üzere çalışmalarını yapmaktadır.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe’nin adını ağzına almadan bazı atışlar yapıyor. Taraftara şirin gözükmek, koltuğu sağlamlaştırmak bir anlayış olabilir ama kısa süreli bir anlayış olur.

Mustafa Cengiz, play-off’tan bahsediyor. O yıllara atıf yapıyor. Mustafa Cengiz ya bilgi sahibi değil, ya gözümüzün içine bakarak gerçekleri saptırıyor. İnşallah bu yaşına gelmiş bir adam gözümüzün içine baka baka yalan söylemiyordur. Mustafa Cengiz şeffaflıktan bahsediyor, KAP’a bildiriyoruz diyor. Biz de mecbur olduğumuz her şeyi KAP’a bildiriyoruz. 2018 yılında yapılan bütün transferlerde, Galatasaray Kulübü 10 bin avroluk menajerlik ödemesi yapmış. Bütün oyuncular alınmış ama topu topuna 10 bin avroluk menajerlik ücreti ödenmiş. Balıkesirspor bile 7 bin 500 avro ödemiş.

Trabzonspor sağolsun, Türkiye’de haklı rekabetin bekçisi durumunda, gün aşırı açıklamalar yapıyor. Sırtını devlete dayamış. Koskoca şehrin belediye başkanı, istifanın takribinde… Bu karmaşayı dönüp Fenerbahçe Spor Kulübü’ne bağladılar. Trabzon Belediye Başkanı, bu paylaşımı yaptı. 5. maddede bir bakandan bahsediyor. Berat Albayrak, Trabzonspor'a nasıl yardımcı oldu ki şubat ayında iflas eden kulüp Mayıs ayında düze çıktı? Koskoca belediye başkanı, yine Fenerbahçe, yine ahlaksızlık, yine başaramayacaklar diyor. Nereden aklına geldiyse, bu nasıl saygısızlık? Ahmet Ağaoğlu’na soruyorum, kaç devlet kurumu stadınızda loca aldı, ne kadara aldı, ne paralar verdi? Bir adım daha öteye gidiyorum. Trabzonsporlu olmayan ama bir şekilde devlet ile iş yaptığı için loca alan iş adamları var mı? Çıkıp adil rekabet vs. konuşmasın."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları