loading
close
SON DAKİKALAR

Ali Sunal, babası Kemal Sunal anısına hatıra para basanlardan şikayetçi oldu

Ali Sunal, babası Kemal Sunal anısına hatıra para basanlardan şikayetçi oldu
Tarih: 11.06.2020 - 13:43
Kategori: Magazin

Türk Sinemasının unutulmazları arasında yerini alan Kemal Sunal’ın eşi ve çocukları, Euro kağıdı üzerine merhum sanatçının görsellerinin kullanıldığı hatıra para basan Özgür Honça ve İbrahim Gölgeli’den şikayetçi oldu.

Oyuncu Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, Sunal Ailesi olarak avukat Uğur Güven aracılığıyla savcılığa yaptıkları şikayet dilekçesini yayınladı. Kemal Sunal’ın ölümünün 20. yılına sayılı günler kala 5 bin adet gerçek kağıt avroüzerinde fotoğraflarının yer aldığı hatıra para basıldı. Babası için hazırlanan paralardan haberi olmadığını belirten Ali Sunal, para satışı yapan kişilerden şikayetçi oldu: Avukatı aracılığıyla savcılığa şikayette bulunan Ali Sunal, Instagram hesabından paylaşım yaparak şunları söyledi:

“Hatıra Para adı altında ailemizin bilgi ve izni olmadan, kıymetli babamız Kemal Sunal’ın resimlerini kağıt Euro üzerine basarak satış ve pazarlamasını yapan kişiler hakkında aşağıda paylaşmış olduğumuz dilekçe kapsamında avukatımız Uğur Güven aracılığıyla savcılık şikayetimizi yapmış bulunmaktayız. Ailesi olarak bu türlü suç teşkil eden haksız ve kötü niyetli kullanımlara rızamız bulunmamaktadır. İlgili kişiler hakkında gerekli hukuk mücadelesini sonuna kadar vereceğimizi saygıyla duyururuz.”

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları