loading
close
SON DAKİKALAR

Aliağa SBS sınavına hazır

Aliağa SBS sınavına hazır
Tarih: 07.06.2013 - 14:40
Kategori: Yerel

Hafta sonunda Türkiye genelinde yapılacak olan Seviye belirleme Sınavı öncesi Aliağa’da tüm hazırlıklar tamamlandı...

Hafta sonunda Türkiye genelinde yapılacak olan Seviye belirleme Sınavı öncesi Aliağa’da tüm hazırlıklar tamamlandı. Aliağa’da 8 Haziran Cumartesi yapılacak olan SBS’ye bin 22 öğrenci, 9 Haziran Pazar günü yapılacak olan PYBS için 247 öğrenci sınava girecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sınavla ilgili alınan önlemleri kamuoyuna açıkladı. Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Hafta sonunda Türkiye genelinde yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavı’na (SBS) girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

ALİAĞA’DA SINAV YERLERİ

8-9 Haziran’da yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve PYBS Sınavı Aliağa’da Alp Oğuz Anadolu Lisesi, Aliağa Anadolu Lisesi, Aliağa Barbaros Anadolu Lisesi, 80.Yıl Cumhuriyet Lisesi ve Petrokimya Ortaokulu ve Toki Ortaokulu Okullarında gerçekleştirilecek.

Aliağa’da 8 Haziran Cumartesi yapılacak olan SBS’ye bin 22 öğrenci, 9 Haziran Pazar günü yapılacak olan PYBS için 247 öğrenci sınava girecek.

SINAV ÖNLEMLERİ

Aliağa’da 8-9 Haziran tarihlerinde sınavların yapılacağı 10.00-12.30 saatleri arasında Sınav yapılacak okulların çevrelerinde gürültü ve gürültüye neden olacak faaliyet yapılamayacak

BAŞKAN OĞUZ’DAN ÖĞRENCİLERE MORAL MESAJI

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz 8 Haziran Cumartesi günü yapılacak SBS (Seviye Belirleme Sınavı) öncesi, sınava girecek öğrencilere moral mesajları verdi. Aliağa’da sınavın sağlıklı gerçekleşmesi için tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Başkan Oğuz, “Sevgili gençler uzun süredir hazırlandığınız bir sınava gireceksiniz. Sizler için çok önemli olduğunu bildiğim bu sınavda üstün başarılar diliyorum. Şunu unutmayalım; Sınav önemlidir, ama her şey değildir. Önemli olan yaşamda ne isteğinizi bilmek ve o yolda yürümektir. Kendinizi, bilginize, becerinize güvenerek sizin için en iyisini yapacağınıza eminim. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, ailelerimize ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.  

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları