loading
close
SON DAKİKALAR

Aliağa'da Türk Sanat Müziği rüzgarı esti

Aliağa'da Türk Sanat Müziği rüzgarı esti
Tarih: 09.06.2013 - 18:31
Kategori: Yerel

Aliağa Belediyesi’nin Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun geleneksel yaz konseri, Açıkhava tiyatrosunu dolduran müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı...

Aliağa Belediyesi’nin sosyal kültürel etkinlikleri kapsamında Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun geleneksel yaz konseri, Açıkhava tiyatrosunu dolduran müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Aliağa’da her yıl yaklaşık bin beşyüz kişiye kültür sanat eğitimleri veren Aliağa Belediye Konservatuarı, müzik eğitimleriyle kentte sosyal ve kültürel yaşamı hareketlendiriyor. Aliağa Belediye Konservatuarı Türk Sanat müziği korosu tarafından gerçekleştirilen yaz konseri, Aliağa’da musiki rüzgarları estirdi.

Açıkhavada Musiki rüzgarı esti

Her yıl düzenli olarak kış ve yaz konserleriyle sahne alan Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Aliağa Zeytinli park içinde bulunan Açıkhava tiyatrosunda TRT Ses Sanatçısı Şef Turgay Kızıltuğ eşliğinde 24 eser seslendirdi. 2 bölümden oluşan konserde amatör sanatçılar muhteşem yorumları ve performanslarıyla göz doldururken konuklar şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Zeytinli Park Açıkhava Tiyatrosu’ndaki sürprizlerle dolu gecede sahneye çıkan minik Nilay Güzel de sesiyle gecenin parlayan yıldızı oldu. Aliağa’yı saran konserde seslendirilen eserler unutulmaz bir gece yaşattı.

Bayrav: Konservatuarımızda çok doğru işler yapıyoruz

Konserin sonunda Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav, şef Turgay Kızıltuğ’a tüm koro için çiçek takdim etti. Bayrav, Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleriyle kentte sosyal yaşamın canlandığını belirterek, “Bu akşam bize muhteşem bir müzik ziyafeti sundunuz. Belediyemiz Konservatuarında ne kadar doğru işler yaptığımızı böyle etkinliklerde çok iyi görüyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları