loading
close
SON DAKİKALAR

Alparslan Türkeş’in eşi Seval Türkeş'ten Kılıçdaroğlu’na 'Çakıcı' telefonu: 'Üzüntülerini dile getirdi'

Alparslan Türkeş’in eşi Seval Türkeş'ten Kılıçdaroğlu’na 'Çakıcı' telefonu: 'Üzüntülerini dile getirdi'
Tarih: 19.11.2020 - 18:07
Kategori: Siyaset

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tehdit ve hakaretlerde bulunmuş, MHP lideri Devlet Bahçeli, Çakıcı'ya sahip çıkmıştı. Kılıçdaroğlu, Alparslan Türkeş’in eşi Seval Türkeş'in kendisini arayarak üzüntüsünü dile getirdiğini söyledi....

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karabük'ün Safranbolu ilçesine yaptığı ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin Alaattin Çakıcı'ya sahip çıkmasının üzücü olduğunu belirtti.  

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:
"Siyasi partiler yasasına göre kurulmuş olan, köklü olarak kabul ettiğimiz bir partinin genel başkanının bir mafya liderine sahip çıkması üzücüdür. Geri kalan tartışmaların hiçbir önemi yok. Beni en duygulandıran telefon Sayın Seval Türkeş’e ait. Aradı, büyük üzüntülerini dile getirdi. Bu partinin böyle bir pozisyona düşmesinin kendisi açısından da çok büyük bir rahatsızlık yarattığını ifade etti.
Biz bildiğimiz yoldan kararlılıkla yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. CHP meşru zeminde her türlü eleştiriye saygı duyacaktır.
Siyaset kurumu eğer gidip de bir mafya mensubuna sahip çıkıyorsa burada bir sorun var demektir. Demokrasi açısından, hukuk açısından bir sorun var demektir. Bunları aşmaya kararlıyız. Kim ne yaparsa yapsın, biz bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi, hakkı, özgürlüğü getirmekte kararlıyız."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları