loading
close
SON DAKİKALAR

Altı Masanın Anayasa Teklifi toplantısı öncesi video paylaşıldı: Şimdi Demokrasi Zamanı

Altı Masanın Anayasa Teklifi toplantısı öncesi video paylaşıldı: Şimdi Demokrasi Zamanı
Tarih: 26.11.2022 - 21:55
Kategori: Siyaset

Altı siyasi parti genel başkanının bir araya geldiği Altılı Masa, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Anayasa Değişikliği önerisini pazartesi günü Ankara’da açıklayacak.

Altı siyasi partinin yöneticileri ve milletvekilleri, toplantıya ilişkin videoyu, “Şimdi Demokrasi Zamanı” etiketi ile paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın bir araya geldiği Altılı Masa; Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Anayasa Değişikliği Önerisi tanıtım toplantısını, 28 Kasım Pazartesi günü Ankara’da yapacak.

Tanıtım toplantısı, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat Metni’nin, 28 Şubat 2022'de açıklandığı Bilkent Otel’de yapılacak.

Altı siyasi partinin genel merkez, il ve ilçe yöneticileri ile milletvekilleri, pazartesi günü saat 10.30’da başlayacak toplantıyı sosyal medya hesaplarından bir video paylaşarak duyurdu. Sosyal medya mesajlarında "Şimdi Demokrasi Zamanı" etiketi kullanıldı.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları