loading
close
SON DAKİKALAR

Altılı Masa; Milletimiz İçin Buradayız!

Altılı Masa; Milletimiz İçin Buradayız!
Tarih: 26.01.2023 - 12:00
Kategori: Siyaset

Altılı Masa'nın bugün İYİ Parti ev sahipliğinde bir araya gelmesinin öncesinde, "Milletimiz İçin Buradayız" başlıklı bir video yayınlandı.

Altı partinin sosyal medya hesaplarından yayınlanan videoda genel başkanların şu açıklamalarına yer verildi:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

"Mutlaka ve mutlaka bu ülkeye adaleti getireceğiz. Halktan çaldıkları her şey yine halka dönecek. Zafer bizim olacak. Bunun için doğrul milletim diyorum. Asla başını eğme."

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan:

"Bu ülkenin her vatandaşı bu ülkenin eşit ve onurlu vatandaşıdır. Ülkesi için gecesini gündüzüne katan, alın teriyle çalışan, bileğinin gücüyle çalışan kazanacak. iktidarın görmezden geldiği milyonlar kazanacak bu seçimi. Yani hep birlikte kazanacağız bu seçimi."

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal:

"Hep beraber 'Yeter söz milletindir' diye haykırıyoruz. Tarihin tecelli edeceği gün milletimiz iradesini ortaya koyacak. Dünümüzü çalanlara yarınımızı asla çaldırmayacağız."

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu:

"İktidar hırs sahiplerinin lütfuyla bir yerden bir yere değişmez milletin iradesiyle değişir. Biz aşkın bir devlete değil millete ait olan bir devlete inanıyoruz. Milletin fertlerin kendisini adadığı değil millete kendisini adayan bir devlete inanıyoruz. İktidar bize devlet teslim edecek ve biz o iktidarı teslim alacağız."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener:

"Bizim yolumuz millet yoludur bizim yolumuz Türkiye'nin kurtuluş yoludur. Parolamız vatan, işareti namus pusulamız devlet iğnesi millet. kahrolsun istibdat yaşasın hürriyet."

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu:

"Milletin ve tarihin huzurunda size soruyorum: Umutsuzluğu umutla yok etmeye, yandaşlığı liyakat ile değiştirmeye, yeni bir geleceği inşa etmeye hazır mısınız?"

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları