loading
close
SON DAKİKALAR

Altın Portakal'da 'Sultan'lı açılış

Altın Portakal'da 'Sultan'lı açılış
Tarih: 29.08.2012 - 15:03
Kategori: Kültür & Sanat

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin açılışını ünlü sinema sanatçısı Türkan Şoray yapacak...

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle 6-12 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında ünlü sinema sanatçısı Türkan Şoray'a Sanatta Sosyal Sorumluluk Ödülü verilecek.

Ünlü sanatçı Türkan Şoray, 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin açılışını yapmak ve Sanatta Sosyal Sorumluluk Ödülü'nü almak üzere Antalya'ya gelecek. Şoray'a ödülü, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKSAV Şeref Kurulu Üyesi Mustafa Akaydın tarafından 6 Ekim'deki açılış ve onur ödülleri töreninde sunulacak.

Türkan Şoray, 7 Ekim'de Antalya Kültür Merkezi önünden başlayıp Büyükşehir Belediyesi önünde son bulacak geleneksel festival kortejine de katılacak. Şoray, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile kortejin en önünde halkı selamlayacak.

Atilla Dorsay'ın hazırladığı Türkan Şoray Fotoğrafları Sergisi'nin açılışına da katılacak Türkan Şoray, Akdeniz Üniversitesi'nde adına düzenlenecek söyleşinin de konuğu olacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları