loading
close
SON DAKİKALAR

Altınordu-Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

Altınordu-Fenerbahçe maç sonucu: 1-1
Tarih: 28.07.2018 - 10:43
Kategori: Spor

Altınordu ile Fenerbahçe takımları Bornova Stadı'ndaki hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

Cocu yönetiminde çıktığı 4 hazırlık maçında sadece 1 galibiyet alabilen Fenerbahçe, Spor Toto 1. Lig ekibi Altınordu ile hazırlık maçında karşılaştı. Yakın zamanda Barış Alıcı ve Berke Özer gibi iki genç yeteneği Altınordu'dan kadrosuna katan Fenerbahçe'de bu iki genç oyuncu içinde özel bir karşılaşma oynandı.

Yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan Fenerbahçe'de Cocu, genç futbolcuların performansını görmek için böyle bir tercihte bulundu.

Mücadelenin ilk yarısı tempğo açısından da oldukça düşüktü ve iki takım da sahadan golsüz eşitlikle soyunma odasının yolunu tuttu.

Maçın 2. yarısında ise goller gelmeye başladı. 63. dakikada Altınordu'da Murat Uçar şanssız bir an yaşadı ve topu uzaklaştırmak isterken kendi kalesine gönderdi. Bu golle Fenerbahçe skoru 1-0'a getirdi.

İzmir ekibi bu gole 73. dakikada karşılık verdi. Muhammed Mert kaznaılan serbest vuruşta topun başına geçti ve eski takım arkadaşı Berke Özer'i avlamayı başardı.

Maçta başka gol olmayınca 1-1'lik eşitlikle karşılaşma sona erdi.

11'ler

Altınordu:Erce, Mehmet Murat, Recep, Hasan, Yusuf, Berkay, Oğulcan, Muhammed, Anıl, Hüseyin Atakan, Kemal

Fenerbahçe: Kameni, Dirar, Yiğithan, Burak, Uygar, Ozan, Josef, Mehmet Ekici, Samed, Mahsun, Ahmethan

Maçtan notlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu, Altınordu ile oynanan dostluk maçına genç ağırlıklı kadroyla çıktı. Sarı-lacivertlilerde son olarak profesyonel sözleşme imzalanan altyapı patentli futbolcular Burak Albayrak ve Mahsun Capkan on birde sahaya çıktı. Cocu, ayrıca Yiğithan, Samed, Uygar ve Ahmethan gibi gençlere de şans verdi.

Bu sezon Altınordu’dan transfer edilen kaleci Berke ile orta saha Barış ise müsabakaya yedek başladı. Altınordulu futbolseverler eski yıldızlarına büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Altınordu ve Fenerbahçeli taraftarlar karşılaşmayı birlikte izlerken, ortaya güzel görüntüler çıktı. İki külübün yöneticileri maçtan önce birbirlerine forma hediye etti. Yaklaşık 9 bin taraftar Bornova Stadı’ndaki yerini aldı.

Comolli Kerim'e takıldı

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, yeni transfer Andre Ayew’in imza törenin ardından İzmir’e gelerek stattaki yerini aldı. Fransız futbol adamı Fenerbahçeli Barış’ın ikiz kardeşi Kerim Alıcı’ya ise takıldı. Koridorda Altınordu tişörtüyle Kerim’i gören Comolli, "Barış, neden Altınordu forması giydin? Fenerbahçe formasıyla değiştir" derken, genç oyuncu Comolli’ye "Ben Kerim’im, Barış’ın ikiziyim" cevabını verdi, ikili arasında esprili bir sohbet gerçekleşti.

Kaynak : Fanatik

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları