loading
close
SON DAKİKALAR

ANDER ve Çamlıdereliler Yenimahalle’de

ANDER ve Çamlıdereliler Yenimahalle’de
Tarih: 13.03.2014 - 17:39
Kategori: Yerel

CHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar'a STK'ların destek ziyaretleri sürüyor...



Cumhuriyet Halk Partisi Yenimahalle Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, Ankara Dernekleri Federasyonu (ANDER) Yönetim Kurulu üyeleri ve Kızılcahamam Çamlıdere Dernekler Federasyonu üyelerinin de bulunduğu 20 kişilik heyeti makamında ağırladı.

Gazeteci Mehmet Akyol’un organize ettiği ziyarette seçim sürecine ilişkin sohbet eden üyeler, bu sürecin barış ve huzur içerisinde geçmesini diledi.

“Her zaman destekçiniziz”

Ankaralı dernekler arasında dayanışma ve işbirliği kurulması yönünde çalışmalar yapmak üzere kurulan federasyon üyeleri, derneklere verdiği desteklerden dolayı Yaşar’a teşekkürlerini sunarken, ANDER Genel Başkan’ı Celalettin Uludağ, “Başkanımızın her zaman destekçisiyiz” dedi.

Çamlıdere Dernekler Federasyonu üyeleri de Yaşar’a destek verdiklerini söyleyerek “Sizi yeniden başkan olarak görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Yavaş’a kendim kadar inanıyorum”

Yaşar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek 5 yılın özetini yaptı. Yenimahalle de göreve geldiği günden beri verdiği sözlerin üç katını yerine getirdiğini kaydeden Yaşar, halka en iyi şekilde hizmet ettiğini belirtti.

Ankara için de, gelişimin adının Mansur Yavaş olduğuna vurgu yapan Yaşar, “Yavaş’a kendim kadar inanıyorum, benim kadar çalışacağına eminim” dedi.

Üyeler de hemşehri oldukları Yavaş’ı desteklediklerini söylediler.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları