loading
close
SON DAKİKALAR

Anıtkabir'i ilk kez gördüler

Anıtkabir'i ilk kez gördüler
Tarih: 19.11.2012 - 14:23
Kategori: Sağlık, Yaşam

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, Anıtkabir'i görmemiş vatandaşları Ankara'ya götürdü...

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, Yakuplu Mahallesi’nde daha önce Anıtkabir’e hiç gitmemiş vatandaşları, Ankara’ya Ata’nın huzuruna götürdü.

10-16 Kasım Atatürk Haftası kapsamında gerçekleştirilen sosyal etkinlikte, Yakuplu Mahallesi’nde daha önce Anıtkabir’i hiç görmemiş vatandaşlar, ilk kez Anıtkabir’i görme imkânı buldu.

Gezi öncesi ilk olarak CHP Yakuplu Dayanışma Merkezi’nde bir araya gelen vatandaşlar, CHP İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Uğur Dağ ve CHP Beylikdüzü Yönetim Kurulu üyeleri tarafından otobüslerle yolcu edildi. Yolculuk sırasında vatandaşlara, ilçe örgütünün faaliyetlerinin yer aldığı bülten takdim edildi.

CHP Beylikdüzü Yönetim Kurulu üyesi Niyazi Demir ve Yakuplu Mahallesi Koordinatörü Güler İren’in de yer aldığı gezide, gencinden yaşlısına çocuklarıyla katılım gösteren vatandaşlar, ilk olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıt mezarının bulunduğu Anıtkabir’i ziyaret etti. Daha sonra CHP Genel Merkezi’nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap tarafından karşılanan vatandaşlar, buradaki ziyaretlerinin ardından Atatürk Orman Çiftliği Evi ve Müzesi’ni gezdi.

Yıllardan beri merak ediyordum

Gezi dönüşü tekrar Yakuplu Dayanışma Merkezi’ne gelen vatandaşlar, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Aksu ve CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından karşılandı. Geziden oldukça memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlardan biri, “Torunumla ilk defa gittim. Yıllardan beri merak ediyordum, çok büyüktü” derken bir başka vatandaş ise, “Çok güzeldi. Hiç gitmemiştik. Atatürk’ün evini gördük” diyerek teşekkürlerini iletti. 

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları