loading
close
SON DAKİKALAR

Ankara Büyükşehir Belediyesi iftarver.com dayanışmasının 2. gün verilerini açıkladı; 182.558 menü bağışlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi iftarver.com dayanışmasının 2. gün verilerini açıkladı; 182.558 menü bağışlandı
Tarih: 25.04.2020 - 23:25
Kategori: Yerel

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 6 MİLYON TEK YÜREK iyilik hareketi ile başlayan iftar ver kampanyasına Ankaralılar büyük ilgi gösteriyor. Yardımseverler ihtiyaç sahipleri için kampanyanın 2. gününde 182.558 menü satın aldılar.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş çağrısı ile başlayan iftar ver kampanyası hızla büyüyor. Başkan Yavaş çağrısında; "6 Milyon Tek Yürek oluyor, iftar sofrasında buluşuyor. Mübarek Ramazan ayının bereketini birlikte paylaşıyor, iftarda ekmeğimizi bölüşüyoruz. Beraber olacağımız nice iftar sofralarında görüşmek dileğiyle" demiş ve adres olarak iftarver.com'u göstermişti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İştiraki Bel-pa'nın Ramazan ayında hayırsever vatandaşlarımız ile ihtiyaç sahibi aileleri bulusturduğu http://iftarver.com dayanışmasının verilerini de, şeffaf yönetim anlayışıyla günlük olarak açıklayacağını duyurdu.

Ramazan ayının 2. günü 25 Nisan verilerine göre: Yardımseverler ihtiyaç sahipleri için kampanyanın 2. gününde 182.558 menü satın aldılar.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları