loading
close
SON DAKİKALAR

Ankara Büyükşehir'den müzisyenlere nakit desteği

Ankara Büyükşehir'den müzisyenlere nakit desteği
Tarih: 04.04.2020 - 11:33
Kategori: Yerel

İş yerini kapatan esnaf kadar işletmeleri kapanan müzisyenler de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın çağrısı üzerine nakit desteği için Büyükşehir Belediyesi'ne başvurmaya başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çalıştıkları işletmeleri kapanan müzisyenler ile Ankara Kalesi’nde kağıt toplayıcılığı yapan vatandaşları da unutmadı.

  Sosyal mesafeyi koruyarak ve ayrı masalarda başvuru formu dolduran müzisyenler büyükşehir belediyesinin desteğine ilişkin şu değerlendirmelerde bulundular:

-Erkan Biricik: “Müzisyenim. Bu uygulamadan dolayı çok memnun oldum. Dün akşam itibarıyla mesajlarımız geldi. Buraya davet edildik, bu yardımlar için. Ankara Büyükşehir Belediyesine ve Sayın Başkanımız Mansur Yavaş’a çok teşekkür ederim.”

-Mehmet Dönmez: “Sahne alıyordum, artık şu süreçte çalışamıyorum. Sahne alan arkadaşlar olarak Büyükşehir Belediyesinin bu hizmetinden çok memnunuz. Sanatçı Destek Platformu’nu oluşturup başvurmuştuk. Sağ olsunlar çok erken dönüş yaptılar. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Başkanımız Mansur Yavaş’a çok teşekkür ederiz.”

-Tuğcan Ozan: “Hem müzisyenim hem de güzellik uzmanıyım. İki taraftan da işlerimiz durmuş durumda. Bu uygulamayı çok beğendim. Genelde bu tarz uygulamalar çok ertelenirdi ama bizi buraya davet ettiler, başvurumuzu yaptık. Uygulama için Ankara Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederim.”

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları