loading
close
SON DAKİKALAR

Ankara, Kalecik'te 4,5 şiddetinde deprem

Ankara, Kalecik'te 4,5 şiddetinde deprem
Tarih: 10.01.2021 - 23:13
Kategori: Şehir

Ankara'nın Kalecik ilçesinde saat 22.53'te 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre; Ankara'nın Kalecik ilçesinde saat 22.53'te 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

 

Ankara Valiai Vasip Şahin yaptığı açıklamada; "Saat 22:53’te ilimiz Kalecik ilçesi merkezli (AFAD verilerine göre) 4,5 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir."

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay deprem nedeniyle bir mesaj yayınladı. Oktay mesajında; "Ankara Kalecik’te meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen #deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ekiplerimiz sahada, süreci yakinen takip ediyoruz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'nın Kalecik ilçesinde 4,5 büyüklüğünde gerçekleşen deprem nedeniyle mesaj yayınladı. Kılıçdaroğlu mesajında; "Ankara’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen #deprem nedeniyle bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; herhangi olumsuz bir haberin olmamasını temenni ediyorum." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş; "Ankara merkezli 4.5 büyüklüğündeki deprem hepimizi endişelendirdi. Ekiplerimiz teyakkuz halindeler. Bizlere Başkent 153 hattından ulaşabilirsiniz. Bütün vatandaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

Deprem bölgesine ulaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden yapılan açıklamada; Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz depremin merkezi Kalecik Eskiköy'e ulaştı. Şu ana kadar Büyükşehir Belediyemize intikal eden olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Ekiplerimiz teyakkuz halinde olup, bizlere Başkent153 çağrı merkezimizden ulaşabilirsiniz." denildi.

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları