loading
close
SON DAKİKALAR

Annesinin altınlarını çaldırmış

Annesinin altınlarını çaldırmış
Tarih: 20.01.2012 - 21:54
Kategori: Şehir

İstanbul Kasımpaşa'da Fatma G'nin altınlarını, kızı tarafından erkek arkadaşına çaldırıldığı ortaya çıktı

Kasımpaşa’daki bir telefoncuda hırsızlık malı telefonlar satıldığı bilgilisi üzerine Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı.

Burada satılan telefonlardan birindeki inceleme, Kasımpaşa’da bulunan Fatma G.’nin evinden geçen hafta meydana gelen hırsızlık olayını aydınlattı. 

Hırsızlık sırasında çalındığı anlaşılan telefonda, Fatma G.’nin 24 yaşındaki kızı Emel G. ile erkek arkadaşı arasındaki mesajlaşma ortaya çıkarıldı. Telefon mesajlarında ikili arasında, “Şu an evde kimse yok. Gel sana anahtarı vereyim. Evde nereyi ellediysen söyle de oralardaki parmak izlerini temizleyeyim" içerikli mesajlar bulundu.

Bunun üzerine Emel G. ile erkek arkadaşı 22 yaşındaki Enes Söylemez’in ifadesine başvuruldu. Emel G. ifadesinde, “Annem ütücülük yaparak geçimimizi sağlar. Buradan kazandığı parayla da zaman zaman birikim için altın alır. Ben altınların yerini biliyordum. Annemden habersiz bir bilezik ve çeyrek altın bozdurdum.

Üzerime yeni elbiseler aldım. Erkek arkadaşım Enes Söylemez, üzerime aldığım elbiselerin parasını nereden aldığımı sordu. Ben de ona annemin altınlarından bahsettim. Ne yapacağımızı konuşurken diğer altınları da alıp hırsızlık süsü verme kararı aldık" dedi.

Bunun üzerine gözaltına alınan Enes Söylemez ise, “Kız arkadaşım Emel G. ile konuştuktan sonra hırsızlık süsü vermeye karar verdik. Bana evlerinin anahtarını verdi. Telefonla mesajlaşarak evde kimse olmadığını bildirdi.

Bunun üzerine eve girdim. Söylediği yerden 22 adet çeyrek altını aldım. Balkonun kapı kilidini kırdım. Biraz evi dağıttım. Sonra kapıyı kilitleyerek evden ayrıldım" şeklinde ifade verdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan Enes Söylemez, çıkarıldığı Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Annesinin kendisinden şikayetçi olmadığı Emel G. hakkında ise yasal işlem yapılmadığı öğrenildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları