loading
close
SON DAKİKALAR

Antalya'da kadına tehdit: Ben devletin adamıyım

Antalya'da kadına tehdit: Ben devletin adamıyım
Tarih: 23.08.2013 - 12:42
Kategori: Kadın

ANTALYA’da kadına yönelik şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi...

Şiddet mağduru kadın, talebi üzerine Kepez İlçesi’ndeki kadın sığınma evine yerleştirildi. Fakat koca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde çalıştığını, bu nedenle kadın sığınma evinin adresini bildiğini söyleyerek eşinin yakın çevresini tehdit etmeye başladı.

NE YAPACAĞIMI GÖRECEKSİNİZ

Mağdur kadının yakınları Ö.Y’nin kendilerine, “Ben devletin adamıyım. Sığınma evinin adresini biliyorum. Neler yapacağımı göreceksiniz” diyerek tehditler savurduğunu iddia ederek, “Kadın sığınma evinin adresini nasıl olur da ilgisiz personeller bilebilir. Bu mantıkla devlet nasıl güvence sağlar” diye konuştu.

BİZ UYARI YAPARIZ

Her personelin kadın sığınma evinin adresini bilemeyeceğini söyleyen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Osman Uyanık, “Kadın istemezse anne, babası dahi kendisi ile görüşemez. Biz söz konusu personelin müdürlüğünü arar gerekli uyarıyı yaparız. Eğer süreç devam ederse savcılığa başvuru yapılabilir. O zaman da bu iş onun görevine mâl olur” dedi.

DİREKT TACİZ YOK

Devlet memuru olan Ö.Y ile ilgili iddiaları araştırdıklarını kaydeden Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu şöyle dedi: “Şahıs sığınma evinin yerini bildiğini iddia ediyor. Ama şu ana kadar kendisinin eşine direkt bir tacizi ya da tehdidi olmamış. Konuyu araştırıyoruz. Biz devlete sığınan tüm vatandaşlarımızı korumakla yükümlüyüz. Bu görevi de en iyi şekilde yerine getirmek adına çalışıyoruz.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları