loading
close
SON DAKİKALAR

Arkadaşının cesedi başında bekledi

Arkadaşının cesedi başında bekledi
Tarih: 12.02.2012 - 10:34
Kategori: Şehir

İzmir'in Alsancak Semti'nde, taksiden inip refujdeki bariyerlere giderek bir süre konuşan iki arkadaştan 29 yaşındaki Ayşe Zorbaş, minibüsün altında kalarak öldü

Kaza, bugün saat 02.30 sıralarında, Şaraphane Mevkii’nde, eski Devlet Güvenlik Mahkemesi (DGM) karşısındaki viyadüklerde meydana geldi. Bornova’da bir müzikholde çalışan Ayşe Zorbaş’ın yanına, dün akşam saatlerinde, kasap olan arkadaşı Mehmet Esen geldi.

Bir süre vakit geçirdikten sonra evlerine dağılma kararı alan iki arkadaş, 30 yaşındaki Hasan Eroğlu yönetimindeki 35 T 6074 plakalı taksiye bindi. Basmane yönüne giden Eroğlu’nun kullandığı takside ikili arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. İki arkadaş taksiyi köprü üzerinde durdurdu.

Taksiden inmeye çalışan Mehmet Esen başını kapıya çarpınca öfkeyle orta refujdeki bariyelere doğru gitti. Arkadaşının peşinden taksiden inen Zorbaş da, Esen’in yanına gitti.

Bir süre burada konuşan ikiliden Esen, taksiye dönmek üzere karşıya hareket etti. Bu sırada, arkadaşının peşinden yola fırlayan Ayşe Zorbaş’a, Bornova’da bar işletmecisi olan 48 yaşındaki Cebrail Ökdemir yönetimindeki, 35 KPB 62 plakalı minibüs çarptı.

Kazayı gören diğer sürücüler, polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde Ayşe Zorbaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Arkadaşının ölümü üzerine şoke giren Mehmet Esen, uzun süre cesedin başından ayrılmadı. Gözaltına alınan minibüs şoförü Cebrail Ökdemir ile birlikte Mehmet Esen ve taksi şoförü Hasan Eroğlu ifadesi alınmak üzere Alsancak Polis Merkezi’ne götürüldü.

Kaza yerinde yapılan incelemelerin ardından Ayşe Zorbaş’ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları