HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.10.2025 09:21
Erdoğan: Gazeteci, akademisyen, siyasetçi, sosyal medya figürü maskeli bu linç korosu, öncelikle CHP’nin eseridir!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan CHP'ye: Linç korosunun karargâhı da CHP Genel Merkezi’dir. Yıllarca şahsımızı ve partimizi hedef aldılar. Edepsizce bize saldırdılar.
-
07.10.2025 07:32
Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısında konuştu: CHP’nin belediyelerde dönen gayri meşru ilişkilerin hesabını vermesi şarttır!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli. 28’inci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 4’üncü Yasama Yılının ilk grup toplantısında konuştu.
-
01.10.2025 11:07
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan TBMM'de 28. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail yönetiminin Gazze'de ve Filistin'in diğer bölgelerinde iki yıldır sürdürdüğü soykırıma, bölgede estirdiği devlet terörüne en güçlü tepki 86 milyon vatandaşımızın temsil edildiği bu koltuklardan yükseldi." dedi.
-
27.09.2025 22:21
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan, 28. Dönem 3. Yasama Yılı değerlendirme toplantısı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye'de meşruiyetin bir tane kaynağı vardır, o da millet iradesidir. Millet iradesinden başka hiçbir iç ya da dış odağın Türk siyasetine meşruiyet sağlaması mümkün değildir.” dedi.
-
12.09.2025 11:38
İmamoğlu’nun tutukluluğunun 100. gününde Saraçhane’de düzenlenen mitingde tutuklanan 7 genç, ilk duruşmada yurt dışı çıkış yasağı ile tahliye edildi
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğunun 100. gününde Saraçhane’de düzenlenen mitingde atılan sloganlar gerekçe gösterilerek “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla tutuklanan 7 genç, ilk duruşmada tahliye edildi.
YAZARLARIMIZ


















