HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.03.2025 14:20
Özgür Özel, Beşiktaş'ta MKM'de grup toplantısında konuştu; Sadece partimize değil toplumun tüm kesimlerine saldırı başlatıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; “Bugün 19 Mart başarısız darbe girişimine karşı direnişimizin tam yedinci günündeyiz. Yedi gündür Türkiye kumpasa karşı meydanlarda, sokaklarda itiraz ediyor. Milyonlar tepkisini gösteriyor."
-
23.03.2025 00:00
İstanbullular, Saraçhanede Ekrem İmamoğlu’na, yüzbinlerce insanın katılımıyla bir kez daha sahip çıktı
Evinden gözaltına alınan ve akşam saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edilen seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sahip çıkmaya devam etti.
-
22.03.2025 00:39
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in davetiyle Saraçhane'de bir araya gelen yüzbinlerce İstanbullu, iradesine sahip çıktı
İstanbullular, kapısına yüzlerce polis dayanarak, şafak operasyonuyla hukuksuz bir biçimde evinden gözaltına alınan seçilmiş TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, yüzbinlerce insanın katılımıyla bir kez daha sahip çıktı.
-
19.03.2025 20:02
Erdoğan; 2025 yılında, 18,5 milyar liralık kırsal kalkınma desteği vereceğiz
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, verimli ve kaliteli üretimin artması için son 22 yılda reel rakamlarla 2 trilyon 70 milyar lira tarım desteği verdiklerini, 2025 yılında şu ana kadar 24 milyar lira ödeme yaptıklarını vurguladı.
-
07.03.2025 09:25
Özgür Özel'den canlı yayında Oğuz Kaan Salıcı'ya Adnan Beker cevabı; 39 milletvekili verilirken kalemi elinde tutan arkadaş dönmüş laf ediyor!
Özgür Özel, katıldığı canlı yayında; Adnan Beker’in CHP’ye katılımının ardından Mansur Yavaş tarafından yapılan değerlendirmeleri de yorumladı; "Altı ay önce de Mansur Bey ‘Adnan Beker gelebilir’ demişti bana."
-
01.03.2025 20:00
Erdoğan, ramazanın ilk iftarında İstanbul'da şehit ailelerine seslendi; Millî meselelerde unutmayın, millî duruş esastır. Ülkenin ve milletin menfaatleri her türlü hesabın üstündedir!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile beraber, Dolmabahçe Sarayı’nda şehit aileleriyle iftar programında bir araya geldi.
YAZARLARIMIZ