HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.01.2026 19:30
Özgür Özel: Birbirlerinin yüzüne, eşlerinin gözüne bakamayacaklar’ diyen Erdoğan, Barbaros Meydanı’na bak, Barbaros Meydanı’na!
Özgür Özel Beşiktaş'ta konuştu: Rıza kardeşime şunu söylüyorum; Aziz İhsan Aktaş örgütünün mensubuymuş Rıza Akpolat. Aziz İhsan Aktaş 704 yılla yargılanıyor, ortalıkta geziyor.
-
13.01.2026 13:30
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Emeklinin tabağında yemek yok, Katar Emiri’nin altın tabaklarını sergileyecekmiş
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Sayın Erdoğan bir kelimeyi unuttu. Bir kelimeyi. Tarayın dedim geriye doğru. Yok. Hangi kelime? Emekli. Emekli kelimesini unuttu. Ağzına almıyor emekli kelimesini. Lügatinden silmiş."
-
12.01.2026 14:54
Özgür Özel: Türkiye’nin en yoksul yüzde 10’unun gelirinin yüzde 65’i emekli maaşı ve aldığı sosyal yardımlardır. Bu görülmemiş bir gelir adaletsizliğidir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi (CAO) Yürütme Kurulu Toplantısı sonrası basın toplantısında konuştu.
-
14.12.2025 23:23
TBMM'de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bakanlığının 2026 yılı bütçesinin sunumunu yaptı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, TBMM Genel Kurulu'nda Bakanlığının 2026 yılı bütçesine ilişkin yaptığı sunumda, ailenin önemine dikkati çekerek, her alanda "aile dostu bir ekosistem" oluşturmak için adımlar attıklarını anlattı.
-
03.12.2025 17:00
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki dinamizmi, kenetlenmeyi, bütünleşmeyi ve milletin bundan duyduğu heyecanı gördü. Morali bozuk!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Silivri’de Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve diğer tutuklularla görüşmesi sonrası açıklama yaptı.
-
11.11.2025 13:40
Özgür Özel: Bu kara düzen gidecek. Yerine yepyeni, adil, çalışanın hakkını alacağı, gelecekten güvence duyulacak yepyeni bir düzen kurulacak!
Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Özel: güçlü yurttaş, güvenli gelecek, kazanan Türkiye için; parti programını ev ev, sokak sokak anlatacağız.
-
06.11.2025 12:20
CHP’li Aşkın Genç: 'Faiz 2,7 trilyon, yatırım 1,4 trilyon; bütçe üretimi değil borcu büyütüyor'
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Hazine ve Maliye Bakanlığı 2026 bütçe teklifi görüşmelerinde konuştu. Genç: Ülke her 100 liralık yatırım için 182 lira faiz ödüyor. Bu tablo üretim ekonomisinin değil, borç ekonomisinin sonucudur.
YAZARLARIMIZ

























