HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
23.09.2025 19:11
Yankı Bağcıoğlu: Kaynaklar öncelikle Hava Savunma ve Muharip Uçak Projelerine yönlendirilmelidir
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, "Türkiye’nin milli hava savunma sistemlerini hızla geliştirmesi ve KAAN operasyonel olana kadar muharip uçak konusunda ara çözümlere ulaşması bir tercih değil, bir zorunluluktur."
-
23.09.2025 11:06
İBB Başkanvekili Nuri Aslan: Ekrem Başkanımızın vizyonuyla, halkçı belediyecilik anlayışımızla İstanbul’a hizmet etmeye devam edeceğiz!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Başkanvekili Aslan ve İBB Genel Sekreteri Demir, kurumun seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vizyonuyla hayata geçirdiği sosyal belediyecilik anlayışının geldiği noktayı kamuoyu ile paylaştı
-
17.09.2025 13:52
Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı Yerleşkesi Temel Atma Töreni'nde konuştu: Bugün Türkiye, hem içeride hem bölgesinde kendi oyununu kurma kudretine sahip bir ülkedir!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı Yerleşkesi Temel Atma Töreni'ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
17.09.2025 04:59
Tek Partiden Çok Partiye: ‘Partili Cumhurbaşkanlığından Tarafsız Cumhurbaşkanlığına’
Sinan Meydan; AKP iktidarı, ana muhalefet partisi CHP’yi etkisiz hale getirmeye çalışıyor. Oysa Türkiye Cumhuriyeti, tek partiden çok partiye, partili cumhurbaşkanlığından tarafsız cumhurbaşkanlığına geçerek demokratikleşmişti.
YAZARLARIMIZ

























