HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
06.08.2025 18:27
Özgür Özel Tuzla'da konuştu: 'Bakan Yardımcın 10 Diplomayı Övünerek Yazmış, Torbacıyı Narkotik Şube Müdürü Yapmış Namussuzlar'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Tuzla’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı. Özel: Rejimin, AK Parti rejiminin pislik paçasından akmaktadır.
-
03.08.2025 09:48
CHP'li Gürer: 15 yılda 750 bin çiftçi sosyal güvenlik kapsamından çıktı!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Türkiye’de tarım sektöründe yaşanan sorunların üreticileri sosyal güvenlik sisteminin dışında kalmalarına yol açtığını söyledi.
-
31.07.2025 08:05
Özgür Özel, Özlem Gürses'e konuştu: Türkiye’yi kurtarmak için girdik komisyona. Bu komisyon fikrinin sahibi Cumhuriyet Halk Partisi’dir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, SZC TV’de yayınlayan Özlem Gürses ile Para Politika programına katıldı. Özel: Her Gün Sahada Olacak, Partiyi İktidar Yapmak İçin Mücadele Edeceğiz; Herkes Bu Yürüyüşe Katılsın.
-
28.07.2025 16:12
Erdoğan'dan yangın açıklaması: Tarihimizin en güçlü hava ve kara filosuyla yılbaşından bu yana toplam 4 bin 247 yangınla mücadele ettik
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
19.07.2025 17:05
Özgür Özel, Trabzondan seslendi: Aziz İhsan Aktaş. 388 ihale almış. 300’ünü AK Parti’den almış, 88’ini CHP’den; Ama yüzde 23 cezaevinde, yüzde 77’nin keyfi yerinde!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Altan Öymen Trabzonludur, babası Trabzonludur. Hepimizin başı sağ olsun, Trabzonumuzun başı sağ olsun.
-
16.07.2025 07:05
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği ve 18 ay ceza aldığı duruşmada verdiği ifadenin tümü
Silivri'de tutuklu İBB Başkanı İmamoğlu, savunmasında; “Ben bu cennet vatanda, bir kişi için tehdidim. Bir kişi için tehdidim. O da ben değil, ben tehdit etmem. Millet tehdit eder. Sandıkta dört kez yendim, beşinci kez yeneceğim için tehdidim."
-
12.07.2025 17:00
Özgür Özel, Malatya'dan Erdoğan'a seslendi: 'Artık yaşlandın ve yoruldun, ülkenin derdini duymuyor, çözmüyorsun; gel 2 Kasım'da aday ol'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Malatya’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: 'Türkiye’nin Birinci Partisi CHP'yi Kimseye Aşağılatmam, Senin Alnını Karışlarım.'
YAZARLARIMIZ






















