HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.03.2025 15:04
Azmi Karamahmutoğlu; Ümit Özdağ, bir vatansever, bir Atatürkçü ve bir Türk milliyetçisi olduğu için Cumhur İttifakı iktidarı tarafından tutuklatıldı!
Zafer Partisi Parti Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, Türkiye gündemini değerlendirdiği basın toplantısı düzenledi. Karamahmutoğlu; Genel Başkanımız yargı marifetiyle siyasetten alıkonuldu, el çektirildi. İki aydır hürriyetinden mahrum bırakılıyor.
-
16.03.2025 14:20
İmamoğlu, Diyarbakır'dan iktidara seslendi; Memleketin bereketini kaçıranların biz de uykularını kaçırdık!
Ekrem İmamoğlu, Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde Adıyaman, Batman, Bingöl, Bitlis, Hakkari, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Van’dan gelen partili ve vatandaşla Diyarbakır Buluşması gerçekleştirdi.
-
14.03.2025 08:52
İstanbul'da hava 17 Mart'tan itibaren yeniden soğuyacak
AKOM, sondakika haftalık hava durumu raporunu açıkladı. 17 Mart Pazartesi itibarıyla Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası nedeniyle sıcaklıklar hızla düşecek. İstanbul'da 19-20 Mart günlerinde yüksek kesimlerde kar yağışı bekleniyor.
-
13.03.2025 19:47
Yeni Yol Partisinin ''Süt üreticilerinin sorunları''na ilişkin grup önerisi AKP ve MHP oylarıyla kabul edilmedi
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca başkanlığında toplandı. AKP'li Yazmacı AKP döneminde hem tarım hem de hayvancılık alanlarında reform niteliğinde önemli çalışmalara imza atıldığını söyledi.
-
11.03.2025 11:54
PayFix Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. Cevap ve Düzeltme Metni
Gazeteci Murat Ağırel'in Cumhuriyet Gazetesi Köşe Yazısı "Kim bu milyarlarca liralık çarkı döndürenler (1)" hakkında, Erkan Kork PayFix Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.'den Cevap ve Düzeltme Metni geldi.
YAZARLARIMIZ




















