HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.11.2025 07:29
CHP'li Gürer: Mercimeğin anavatanıyken mercimek ithal eder hale geldik: Yeşil mercimeğin gümrük vergisinin düşürülmesi arz açığının göstergesi!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’den İktidara Uyarı; “Doğru Planlama Yapın, Çiftçiyi Yalnız Bırakmayın. Yeşil mercimekte ithalat için gümrük vergisi düşürüldü. Mercimeğin anavatanıyken mercimek ithal eder hale geldik.”
-
25.11.2025 10:51
Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır. Bu karar ve kararlılığı sekteye uğratmaya, sabote etmeye hiçbir hayasız hamakat ve hamaset siyasetçinin takati yetmeyecektir. "Terörsüz Türkiye hedefine cephe açan düzenbaz, fitnebaz ve madrabaz siyaset cambazlarının haysiyetlerindeki zaafı, hüviyetlerindeki zayıflığı görüyor, bunların alayının beş para etmez ciğerini yakından biliyoruz." dedi.
YAZARLARIMIZ























