HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.08.2025 21:35
İller Bankası mı, siyasete finansman mı?
Çiğdem Toker; AKP iktidarı döneminde tarumar edilen, aşındırılan kurumlar, değerler, olguları tam listelemeye imkân yoktur belki ama İller Bankası’nın bugün ne yazık ki bir “aparat” gibi kullanılmak istenmesini bir örnek olarak ekleyebiliriz.
-
06.08.2025 18:27
Özgür Özel Tuzla'da konuştu: 'Bakan Yardımcın 10 Diplomayı Övünerek Yazmış, Torbacıyı Narkotik Şube Müdürü Yapmış Namussuzlar'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Tuzla’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı. Özel: Rejimin, AK Parti rejiminin pislik paçasından akmaktadır.
-
03.08.2025 17:22
Müsavat Dervişoğlu, 'Birinci Vazifen' mitinginin ilkinde konuştu: PKK’nın ve onun elebaşı terörist Apo’yu Kürt’e temsilci atamaya kalkıyorlar!
Müsavat Dervişoğlu, "Birinci Vazifen" mitinginde konuştu: "Kanun teklifimizi ve araştırma önergemizi reddedenler Öcalan isteyince hemen komisyon kuruyorlar."
-
16.07.2025 07:05
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği ve 18 ay ceza aldığı duruşmada verdiği ifadenin tümü
Silivri'de tutuklu İBB Başkanı İmamoğlu, savunmasında; “Ben bu cennet vatanda, bir kişi için tehdidim. Bir kişi için tehdidim. O da ben değil, ben tehdit etmem. Millet tehdit eder. Sandıkta dört kez yendim, beşinci kez yeneceğim için tehdidim."
YAZARLARIMIZ
























