HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.09.2025 16:43
Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu görevinden uzaklaştırıldı
İçişleri Bakanlığı, 'Yolsuzluk' iddiasıyla tutuklanan CHP'li Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, görevden uzaklaştırdı! 31 Mart seçimlerinden bu yana görevden uzaklaştırılan toplam 17 CHP'li belediye başkanı bulunuyor.
-
17.09.2025 11:05
Özgür Özel, 'Adana’dan Silivri’ye Özgürlük Yürüyüşü' gerçekleştiren CHP Gençlik Kolları üyeleriyle Silivri Cezaevi’nde buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: Bizim arkadaşlarımızı Adana’dan getirip burada tutukluyorlar. Çünkü Adana’da yargılandıklarında buradaki kumpası kuracak hakim ve savcı bulamayacaklar.
-
14.09.2025 17:00
Adana Büyükşehir Belediyesi Kırsalda kadınların güçlendirilmesine yönelik projelere bir yenisini ekledi
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kadının güçlendirilmesine yönelik projeleri yaygınlaştırılıyor. Kozan Çulluuşağı’nda kadınlara akzambak yetiştiriciliği eğitimi veriliyor.
-
12.09.2025 18:00
Tutuklu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Avukatlar Hüseyin Ersöz ve Doç. Dr. Erkan Sarıtaş ile müdafilik ilişkisini sonlandırdı
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, avukatları ile olan müdafilik ilişkisini sonlandırdığını sosyal medya hesabından açıkladı.
-
08.09.2025 11:49
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi, şüphesiz bir program partisidir. Partimiz, değişimin, yeniliğin partisidir!
Özgür Özel: Parti programımız dört temel sütun üzerine oturuyor. Bunlardan birincisi devlet, yönetim ve demokrasi. İkinci sütun kalkınma ve ekonomi. Üçüncüsü sosyal devlet ve refah. Dördüncü kısım ise dış politika, güvenlik ve dirençlilik.
-
05.09.2025 13:21
İstanbul Valiliği, Meteoroloji verilerine göre 6 Eylül'de başlayacak yağmur ve şiddetli rüzgar için uyardı!
İstanbul Valiliği: 6 Eylül 2025 Cumartesi sabah saatlerinden itibaren İstanbul’un Anadolu yakasında başlaması beklenen yağışların akşam saatlerine kadar il genelinde görüleceği tahmin edilmektedir.
-
04.09.2025 00:25
4 Eylül Sivas Kongresi'nin 106. yıl dönümü
Sivas Kongresi, Mustafa Kemal’in Amasya Genelgesi sonrası I. Dünya Savaşı’ndan sonra ağır yara alan ve işgale uğrayan Türk topraklarını kurtarmak, Türk milletinin tam bağımsızlığını sağlamak amacıyla ulus temsilcileriyle bir araya geldiği kongredir.
YAZARLARIMIZ