HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
23.01.2026 21:35
Devlet Bahçeli'den ceza alan Ahmet Özer açıklaması: İstanbul 14.Ağır Ceza Mahkemesi’nin mahut kararı sorunludur, adil ve hakkaniyet esaslarıyla tezat ve çatışmalıdır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Ahmet Özer kararına tepki: İstanbul 14.Ağır Ceza Mahkemesi’nin mahut kararı sorunludur, adil ve hakkaniyet esaslarıyla tezat ve çatışmalıdır.
-
23.01.2026 14:13
Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’e 'kent uzlaşısı' davasında 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi
Görevden alınan ve yerine kayyum atanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, “silahlı terör örgütü üyesi olma” iddiasıyla yargılandığı "Kent Uzlaşısı" davasında, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
-
09.01.2026 11:28
İstanbul Barosu davasında başkan ve yönetim kurulu üyeleri beraat etti
İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi, Suriye'nin kuzeyindeki bir operasyonla ilgili açıklamaları gerekçe gösterilerek yargılanan İstanbul Baro Başkanı İbrahim Kaboğlu ve yönetim kurulu üyelerinin oybirliğiyle ayrı ayrı beraat etmelerine karar verdi.
YAZARLARIMIZ

























