HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.10.2025 14:07
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan TBMM'de 28. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail yönetiminin Gazze'de ve Filistin'in diğer bölgelerinde iki yıldır sürdürdüğü soykırıma, bölgede estirdiği devlet terörüne en güçlü tepki 86 milyon vatandaşımızın temsil edildiği bu koltuklardan yükseldi." dedi.
-
01.10.2025 10:00
TÜİK 2025, Yapay Zeka İstatistiklerini yayımladı
TÜİK: Yapay zeka teknolojilerinden herhangi birini kullandığını belirten girişimler ekonomik faaliyet grubuna göre incelendiğinde; yapay zekanın en fazla %47,1 ile "bilgi ve iletişim" faaliyeti yürüten girişimler tarafından kullanıldığı görüldü.
-
28.09.2025 06:18
Erdoğan: Başta Netanyahu, kabinesi ve soykırım kadrosu derhâl yargılanmalı ve cezalandırılmalıdır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Genç arkadaşlarımızın şunu bilmesini isterim; Bizim tek amacımız vardır. O da bölgede barışın, huzurun, istikrarın, güçlü bir şekilde sağlanmasıdır. Türkiye olarak işte buna giden yolu açmanın derdindeyiz” dedi.
-
28.09.2025 00:10
Ekrem İmamoğlu yazdı: Cezaevi notlarım ve Türkiye umudum!
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in beni ilk haftadan bu yana ziyaret etmesi, fikir alışverişlerimiz, ortak akılla sürece katkı sağlayacak değerlendirmelerimiz; hücremde beni güçlü tutan çok özel anlardır.
YAZARLARIMIZ