HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.03.2026 00:00
3 Mart devrim yasalarının, halifeliğin kaldırılmasının 102. yıl dönümü
102 yıl önce bugün, 3 Mart 1924’te Halifelik, Şeriyye ve Evkaf Vekâleti kaldırıldı ve Tevhidi Tedrisat (Eğitimde Birlik) Yasası kabul edildi. Bu üç yasanın kabul edilmesiyle laik Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmış oldu.
-
02.03.2026 18:00
Özgür Özel: Biz devletin kurumlarını ele geçirmek için değil; güçlü, bağımsız, tarafsız kurumları oluşturmak için geliyoruz, bunun için mücadele ediyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde gerçekleştirilen ‘Milletle Birlikte, Milletin Emrinde’ buluşmasına katıldı.
-
27.02.2026 11:30
DEM Parti İmralı heyeti ile DEM Parti, Öcalan'ın yeni mektubunu Türkçe ve Kürtçe okudu: Kürtsüz Türk, Türksüz Kürt olmaz; yeni bir siyaset dönemine kapı açılıyor!
Abdullah Öcalan'ın mesajı okundu; Çağrımız sadece Türkiye’de değil Ortadoğu’da bir arada yaşama sorununa ve ürettiği kriz haline çözüm bulma amacını taşıyor. Bütün gadre uğramışların var olma ve kendilerini özgürce ifade edebilme haklarını savunuyoruz.
-
24.02.2026 07:26
Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye’ye hizmet eden İmralı’nın statü açığı nasıl kapatılacaktır? Samimiyetle bu tartışmanın yapılarak makul, akla ve vicdana müzahir sonucuna kısa sürede ulaşılmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Af ve cezasızlık algısına prim vermeden ihtiyaç duyulan yasal düzenlemelerin çerçevesi de çizilmelidir. Türk’ün itibarı Kürt’ün itibarıdır. Kürt’ün iffeti Türk’ün iffetidir. Türk’ün onuru Kürt’ün onurudur.
-
23.02.2026 07:54
Ekrem İmamoğlu: Kamu kurumları ve güvenilirlik: TÜİK verileri ve nüfus verileri ne diyor?
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu içinde bulunduğumuz ekonomik gündeme dair t-24'te bir yazı yazdı. İmamoğlu: Türkiye’de, muhalefetin ve siyasetin güvenilir bir erken seçim çağrısını güçlü şekilde yürütmesi şarttır.
YAZARLARIMIZ
























