HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.01.2025 02:01
TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Her partiden başkana araç hibe edildi!
TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, aralarında CHP, AK Parti, DEM Parti, MHP, DEVA, İYİ Parti ve Yeniden Refah Partisi’nden belediyelerin bulunduğu bazı il, ilçe ve belde belediyelerine çeşitli iş makineleri hibe etti.
-
25.01.2025 17:16
Erdoğan partisinin Eskişehir kongresinde konuştu; Yargı, 78 canımızın yitip gitmesine sebep olanlardan bunun hesabını soracaktır!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen AKP Eskişehir 8. Olağan İl Kongresi’ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
21.01.2025 13:08
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. Savcılık Özdağ'ı 2. dosyasında halkı kin ve nefrete tahrik etme suçundan tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk etti.
-
16.01.2025 15:05
Özgür Özel; Rıza Başkan'ın, İhsan Aktaş ile özel bir irtibatı yok. Ama İhsan Aktaş'ın, Ankara'da çalışan, Meclis'e bir gece yarısı kendine özel bir madde ekletebilecek gücü var!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), hukuksuz biçimde gözaltına alınan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a destek için İstanbul’a çıkarma yaptı.
-
14.01.2025 13:32
Özgür Özel; Tayyip Bey, 21 yıl önce pazara çıkmış; 21 yıl önce. 21 yıl önce haberin altında filede yazanlar var!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Özel'den Erdoğan'a; Gel 21 yıl önceki fileyi ben tutayım sen doldur. Pazara çıkacak yüzün kalmış mı görelim hep beraber!
-
13.01.2025 19:40
Gökhan Günaydın; 'Adil bir yargılama ile gerçeklerin gün yüzüne çıkacağına inancımız tamdır ve bunun için yılmadan mücadele edeceğiz'
Gökhan Günaydın; Beşiktaş operasyonuna konu olan firma üzerinden Esenyurt Belediyemizi de sürece dahil ettiler. Gerçek ötesi zamanlarda yalanın sahibi olmaz mı?
YAZARLARIMIZ