HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
09.04.2025 07:15
Müsavat Dervişoğlu; Trump, Netanyahu ve Erdoğan birlikte poz verecek!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu; Sayın Erdoğan? Muhalif dediğiniz Türk evlatlarına hapishaneler, zindanlar, Silivriler yetmedi de şimdi de bizleri evlere mi hapsedeceksiniz?
-
13.03.2025 16:47
Yeni Yol Partisinin ''Süt üreticilerinin sorunları''na ilişkin grup önerisi AKP ve MHP oylarıyla kabul edilmedi
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca başkanlığında toplandı. AKP'li Yazmacı AKP döneminde hem tarım hem de hayvancılık alanlarında reform niteliğinde önemli çalışmalara imza atıldığını söyledi.
-
12.03.2025 08:00
Müsavat Dervişoğlu, Çayırhan Maden ve Termik Santrali’nin özelleştirilmesine; 'Değeri 160 milyar lira iken 20 milyar liraya peşkeş çekildi; Bu fakir milletten çaldıkları, haram olsun, zehir zıkkım olsun!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu, iki bayram ikramiyesinin toplamının da bir asgari ücrete eşit olmasını istedi ve Çayırhan santralinin özelleştirilmesine: “Haram, zıkkım olsun.” dedi.
YAZARLARIMIZ

























