HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.07.2025 07:33
Enerji ve maden alanlarına yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifinin 19 maddesi kabul edildi son 2 madde bugün TBMM Genel Kurulunda görüşülecek
TBMM Genel Kurulunda, enerji ve maden alanlarına yönelik düzenlemeler içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 8 maddesi daha 18 Temmuz'da kabul edildi.
-
16.07.2025 12:05
Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Zeki Fidandal; Belediyelerin TOKİ’den pay almasının önü açıldı!
Karara dair yorumda bulunan Mehmet Zeki Fidandal, "4706 sayılı Hazine Arazilerini Değerlendirme Kanunu’nun 5. maddesi gereğince gelirin yüzde 30’u belediyelere verilmek zorunda” ifadelerini kullandı.
-
09.07.2025 09:15
Erdoğan, belediye operasyonu üzerinden Özel'e; Sen bu kafayla gidersen Özgür efendi daha çok şok olursun, mahcup olursun, en sonunda rezil-rüsva olursun!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AKP Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ


















