HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.10.2025 11:30
Ekrem İmamoğlu Le Monde gazetesine yazdı: Demokrasi, adalet ve hürriyet değerlerinin artık gündem olmadığını kabul etmiyorum!
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Le Monde gazetesinde yayınlanan yazısı: “Demokrasi, adalet ve hürriyet değerlerinin artık gündem olmadığını kabul etmiyorum.”
-
08.09.2025 08:49
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi, şüphesiz bir program partisidir. Partimiz, değişimin, yeniliğin partisidir!
Özgür Özel: Parti programımız dört temel sütun üzerine oturuyor. Bunlardan birincisi devlet, yönetim ve demokrasi. İkinci sütun kalkınma ve ekonomi. Üçüncüsü sosyal devlet ve refah. Dördüncü kısım ise dış politika, güvenlik ve dirençlilik.
-
29.08.2025 15:51
Özgür Özel, TBMM'de konuştu: İsrail'in bu cüreti nereden aldığıyla yüzleşmek gerekir'
Cumhuriyet Halk Patisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de olağanüstü toplanan 'Gazze' oturumunda konuştu: "Filistin’de Mezalim Sürerken, Bu Ülkede Millet Aç ve İşsizken, Milletin Vekilinin Yeri Tatil Değildir"
-
09.07.2025 06:42
Ali Babacan’dan iktidara da muhalefet de çağrı: 'Gelin ‘Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim'
Yeni Yol grubunda konuşan Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yolsuzlukla kapsamlı bir mücadele çağrısı yaparak “Samimiyseniz gelin, Meclis’te bir Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu kuralım.”
-
01.07.2025 21:54
AKP iktidarı yolsuzluktan yine sınıfta kaldı
Çiğdem Toker: Avrupa Konseyi Yolsuzluğa Karşı Devletler Grubu, üst düzey bir heyet Türkiye’yi, tavsiyelerine tam olarak uymaya davet etti. Bu tavsiyeler; yolsuzluğu önleme ve milletvekilleri ile yargı ve savcılık teşkilatı arasında dürüstlüğü güçlendirme.
-
26.06.2025 21:07
Bakan Uraloğlu yanıldı mı, yanıltıldı mı?
Çiğdem Toker; AB Türkiye Delegasyonu, benzerine pek rastlanmamış bir açıklama yaptı. Uraloğlu’nun üzerine söz söylediği; İBB’nin yaptırdığı metro hattında AB kredisinin sağlandığına, bu kredinin de yerinde kullanılmadığına dair haberleri yalanladı.
YAZARLARIMIZ















