HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.07.2025 10:40
Özgür Özel: 19 Mart darbesinin 100’üncü günde 6 trilyon liralık ekonomik hasar var!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: 100 günlük bu maliyetle neler yapılabilirdi? 13 milyon işsizimize 40’ar bin lira maaş bağlanabilirdi. 86 milyonun her birinin cebinden 70’şer bin lira para çıkmıştır.
-
01.07.2025 10:30
Sondakika: CHP kurultayı davası Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek
Görevsizlik kararı kaldırıldı: CHP kurultayı davası Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek. CHP’nin 38'inci Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan dava ertelendi. Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi bir sonraki duruşmayı 8 Eylül'e ertelenmişti.
-
01.07.2025 09:16
Sinan Ateş'in kişisel bilgilerinin temini davasının, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ki 2 sanıklı dava ile birleştirilmesine karar verildi
Ankara 34. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ve 8 sanığın, ''kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme veya yayma'' ve ''suçluyu kayırma'' suçlarından yargılandığı davanın duruşması görüldü.
-
25.06.2025 08:00
Özgür Özel: 30 Haziran tarihi, Genel Başkan’ın yurda dönüşünün ertesi günü olarak anlamlı bir tarih olabilir. Sonuç değil, süreç odaklı bir davayla karşı karşıyayız!
Özgür Özel, beraberinde vekillerle Silivri Cezaevinde İBB yolsuzluk davasından tutuklu isimlerle görüştükten sonra basın açıklaması yaptı. Parti Meclisi üyem Sayın Baki Aydöner bugün bir ifade verme zorunluluğunda olduğu için kendisi ile görüşemedik.
-
23.06.2025 17:31
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın durumu ciddiyetini koruyor, hastaneye kaldırıldı!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan ve İzmir Buca Cezaevi'ne sevk edilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sağlık sorunları nedeniyle ikinci kez hastaneye kaldırıldı.
YAZARLARIMIZ

























