HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.11.2025 03:18
Ukrayna hükümeti 100 milyon dolarlık enerji yolsuzluk skandalıyla sarsılıyor
Yaklaşık 100 milyon dolar tutarındaki yasa dışı fonların, Kiev merkezli ve Mindich’in kontrolünde olduğu öne sürülen bir 'arka ofis' üzerinden aklandığı bildiriliyor. Mindich’in ise ülkeyi terk ettiği belirtiliyor.
-
12.11.2025 00:11
CHP'li Gürer: Çiftçi, besici, üretici sorunları çözülmeden gıdadaki sorunlar bitmez. İthalatta da bir azınlığın vurgun peşinde koşması, sorunları daha da artırıyor!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ülkemizde yaşanan zirai don ve kuraklığın fiyat artışları için bir neden olsa da, genel anlamda uygulanan yanlış tarım politikalarının gıda ürünlerinde artışa yol açtığını söyledi.
-
11.11.2025 13:40
Özgür Özel: Bu kara düzen gidecek. Yerine yepyeni, adil, çalışanın hakkını alacağı, gelecekten güvence duyulacak yepyeni bir düzen kurulacak!
Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Özel: güçlü yurttaş, güvenli gelecek, kazanan Türkiye için; parti programını ev ev, sokak sokak anlatacağız.
-
08.11.2025 02:27
CHP'li Gürer: Halk açlıkla, borçla, icrayla baş başa bırakıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Hazine ve Maliye Bakanlığı 2026 yılı bütçesi görüşmelerinde Komisyonu’ndaki yaptığı konuşmada, Türkiye’de derinleşen ekonomik kriz ve yoksulluğa dikkat çekti.
-
05.11.2025 20:22
Özgür Özel'den yeni iddia: Akın Gürlek’e Eti Maden’in Lüksemburg’daki Şirketinden maaş bağlandığını bilmiyor musunuz?
CHPGenel Başkanı Özgür Özel, Ümraniye’de düzenlenen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı. Özel: Buradan Akın Gürlek’e sesleniyorum, CHP’ye ve belediye başkanlarına haysiyet suikastı bu maaşa yapılmaz mı diyorsun?
YAZARLARIMIZ




















