HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.12.2025 07:55
Mehmet Uçum'dan Pazar yazısı: Terörsüz Türkiye'ye geçiş sürecinde 'sol' tartışması
Mehmet Uçum: Türkiye'nin yaşadığı tarihsel dönem bakımından yurtsever solculuk, kayıtsız şartsız Terörsüz Türkiye hedefine destek vermeyi gerektirir. Bu konuda en ufak bir şüphe duymak, yurtsever sol perspektifle çelişir.
-
13.12.2025 04:13
İnşaata Bakarken
Melih Aşık; Apartman dönüşüme girdi yıkıma hazırlanıyor. Çalışan ustaları izliyoruz. Her biri 60 - 70 yaş bandında adamlar. Evinde bir köşede oturacak ve torun sevecek yerde günde 10 saat işçilik yapıyorlar. Belediyelerin yol inşaatlarında aynı yaşlı nesli görebilirsiniz. Peki çocukları nerede ?
-
30.11.2025 08:50
DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: Celladına aşık olmak ya da Stockholm sendromu metaforunun bizler için kullanılması en hafif tabiriyle bir akıl tutulmasıdır!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Özgür Özel’e yanıt verdi: yılmadan bütün baskılara rağmen direnen devrimci, sosyalist ve yurtsever bir geleneğin temsilcileriyiz DEM Parti olarak. Celladı da çok iyi tanırız…
-
22.11.2025 15:55
Kemal Kılıçdaroğlu, Partimizin kodları, geleneği ve iki büyük misyonu vardır: Birincisi siyaseti temiz tutmak ve hesap sormak. İkincisi Cumhuriyet Halk Partisi devlete istikamet çizmek!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı 'Milletimize' başlıklı videolu açıklamada, belediye başkanları hakkındaki yolsuzluk iddiaları ile CHP'nin İmralı'ya gitmeme kararı hakkında konuştu.
-
03.09.2025 21:25
4 Eylül Sivas Kongresi'nin 106. yıl dönümü
Sivas Kongresi, Mustafa Kemal’in Amasya Genelgesi sonrası I. Dünya Savaşı’ndan sonra ağır yara alan ve işgale uğrayan Türk topraklarını kurtarmak, Türk milletinin tam bağımsızlığını sağlamak amacıyla ulus temsilcileriyle bir araya geldiği kongredir.
YAZARLARIMIZ























