HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.01.2026 14:55
Kemal Kılıçdaroğlu: Şanlı Türk bayrağının şeref ve haysiyeti bizim için her şeyden önce gelir; tartışmaya ve provokasyona kapalıdır!
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mardin Nusaybin-Kamışlı sınırında Türk bayrağının indirilmesiyle ilgili: "Bayrağımıza yapılan saldırıyı lanetliyor, milletimizi bu provokasyonlar karşısında sağduyuya davet ediyorum."
-
20.01.2026 13:43
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son 23 yılda yurt dışına kaçırılan 13 bin 448 eserin ülkemize iadesini sağladık
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri ve Yaşayan İnsan Hazineleri Ödülleri Takdim Töreni’ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
13.01.2026 07:56
Devlet Bahçeli: Bilinmelidir ki, Türk’ün kanı Kürt’e, Kürt’ün kanı da Türk’e haramdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Bakınız, Suriye’nin orasına burasına yuvalanan Siyonist alçaklık suyu bulandırmak, iç bütünlüğü yıkmak, iç bölünmeleri kışkırtmak için her yola tevessül ve teşebbüs halindedir.
-
29.12.2025 10:00
Kemal Kılıçdaroğlu OSTİM Teknik Üniversitesi’nde konuştu: Neredeyse ahlaklı insanların dışlandığı ahlâksızların da el üstünde tutulduğu bir sürece girdik!
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu OSTİM Teknik Üniversitesi’nde konuştu; Ahlaki değerlerin yerlerde süründüğü bir dönemi hiç görmedim. Neredeyse ahlaklı insanların dışlandığı, ahlaksızların da el üstünde tutulduğu bir sürecin içine girdik.
-
25.12.2025 17:21
Gözaltına alınan Gazeteci Barış Terkoğlu, yurt dışına çıkış yasağı ile serbest
Savcılıktan yapılan açıklamada; "Şüpheli Barış Terkoğlu hakkında TCK 217/a maddesi uyarınca 'Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' suçundan soruşturma başlatılmış olup talimatımız gereği İstanbul il jandarma komutanlığınca şüpheli gözaltına alınmıştır." denildi.
-
20.12.2025 19:10
2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin maddeleri üzerindeki görüşmeler tamamlandı
Meclis Başkanvekili Celal Adan, birleşimi yarın saat 12.00'de bütçenin tümü üzerinde görüşmelerin ve 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin açık oylamasının yapılması için kapattı.
YAZARLARIMIZ





















