HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.05.2025 00:05
Özgür Özel, Bursa'da konuştu; ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi’ diye bir şey de yok. Kaleler bitsin, kutuplaşma bitsin. Bizim de kalelerimiz bu milletin birliğine feda olsun!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Bursa Osmangazi Kent Meydanı’nda gerçekleştirdiği Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde Erdoğan'a seslendi; Sadece kendi gördüğü bir ahtapota inanıyor!
-
21.05.2025 10:48
Müsavat Dervişoğlu: AKP iktidarında Türkiye'de 42 milyon vatandaşın kredi borcu var. Her iki kişiden birisi ağır borç yükü altında inliyor!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu: "Abdullah Öcalan'ın talep ve beklentilerini karşılamak için TBMM'nin bazı olumsuzluklara alet edilmesine sıcak bakmıyoruz." dedi.
YAZARLARIMIZ