HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.09.2025 15:53
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, mazbatasını aldı: Saran Holding’den ayrıldığını duyurdu!
Mazbata töreninde açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, sahibi olduğu bahis şirketi Tuttur'un faaliyetlerinin durdurulduğunu açıkladı. Saran Holding'teki tüm hisselerinden vazgeçerek Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan ayrıldı.
-
24.09.2025 14:44
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun 12. toplantısında düşünce kuruluşlarının temsilcileri dinlendi
"Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunda düşünce kuruluşlarının temsilcileri görüşlerini dile getirdi.
-
24.09.2025 11:32
Numan Kurtulmuş, 12. komisyon toplantısında konuştu: Bizim açımızdan planladığımızdan daha disiplinli ve verimli geçen bir süreç oldu!
"Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonun 12’nci toplantısı, TBMM Başkanı Kurtulmuş başkanlığında toplandı.
-
21.09.2025 09:30
Öder Sav'dan CHP'nin 22. Olağanüstü Kurultay'ı açıklaması: Kurultay sonucu, Mutlak Butlan davasını da sonuçsuz bırakacaktır!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski genel sekreterlerinden Önder Sav: Bugün yapılacak kurultaydan çıkacak sonuç Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan Mutlak Butlan davasını da sonuçsuz bırakacaktır
-
20.09.2025 15:04
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Sadettin Saran, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu
Sadettin Saran: Fenerbahçemiz bu kongrenin sonucu ne olursa olsun düşmanlığı ve karşıtlığı değil, kardeşliği ve birlikteliği büyütmek zorundadır. Bizler farklı düşünebiliriz ama aynı renklere, aynı armaya tutkuyla bağlıyız.
YAZARLARIMIZ























