HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.06.2025 14:02
Gökhan Günaydın; AKP iktidarında 22 yılda 60 bin hükümlü ve tutuklu sayısı 415 bine çıkmış!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Türkiye’de hem siyasi hem ekonomik koşulların huzurlu bir bayram geçirmek için çok uygun olmadığına işaret etti.
-
04.06.2025 11:45
Gökhan Günaydın; AYM, CHP grubunun başvurusu ile gecikmeli de olsa Cumhurbaşkanı’nın bazı önemli yetkilerini iptal etti
Gökhan Günaydın sosyal medya hesabından açıkladı; KKM hesaplarının finansmanı için Hazine’nin Merkez Bankası’na kaynak aktarması ile Cumhurbaşkanı’nın destek tutarını ve hesaplama yöntemini belirleme yetkisi iptal edildi.
-
03.06.2025 13:40
Özgür Özel'den Erdoğan'a; Bugün terör örgütünün başıyla müzakereyi konuşuyorsak, 'yapmayacağım' dediğini yapıyorsan meşru değilsin!
CHP Genel Başkanı Özel, kurban bayramı için emeklilere verilen 4 bin TL'lik ikramiyenin meblağ olarak düşük olmasını eleştirdi ve 2018'de bin TL'lik ikramiye ile bir koç alınabildiğini, bugün ise ancak 4 kilo et alınabildiğini söyledi.
-
02.06.2025 18:45
Erdoğan; Türkiye, CHP eski genel başkanının iddia ettiği gibi vassalığa doğru değil, her alanda tam bağımsızlığa doğru hızla yol almaktadır!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
02.06.2025 06:15
İktidarın ordudan subay atma hamlesinin düşündürdükleri
Orhan Bursalı; Ordudan subay atma Savunma Bakanlığı yani hükümetin kontrolünde sayılır. Yüksek Disiplin Kurulu karar verici rolündedir. Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyerek kılıç çattıkları için teğmenler ordudan atıldı. Tabii ki Saray’ın yol göstericiliğinde.
YAZARLARIMIZ